ADMINISTRATIEKANTOOR DIEMEN

Hoe ontvangt u in de toekomst de digitale “blauwe enveloppe “?

Je leest op en in alle media dat de overheid geen fysieke blauwe enveloppen meer gaat sturen. Dit is per 1 november jl. met mondjesmaat gebeurd. Ik schat dat volgend jaar november ( 2016 ) deze actie volledig is. Er is een mogelijkheid om te verzoeken om deze overgangstijd wat uit te rekken. Welnu de bedoeling lijkt ingewikkeld, maar is simpel. ( maar niet heus! )

 

Ga naar:  www.mijnoverheid.nl . Log in met je DiGiD gebruikersnaam en wachtwoord.
Ga er even voor zitten en lees eerst welke mogelijkheden er zijn. ( o.a. voorlopig wel de blauwe enveloppe ). Controleer je account. Vul je e-mail adres in. In vele gevallen staat er reeds een mail adres van je accountant in. VERWIJDER DIE EN MAAK JE EIGEN MAIL ADRES.
De site spreekt voor zich, maar……. als je geen mail adres hebt, wat dan ????
De belastingdienst heeft dit nog niet echt onder controle, maar heeft in al haar wijsheid een :
”   helpdesk digitale post ”   ingesteld met het telefoonnummer: 0800-235 8352. Vandaag sprak ik een inspecteur van de belastingdienst die zei: ” kom Paanen, iedereen kan toch een Gmail.com of een Hotmail.com installeren “. Deze houding geeft mij stellig de indruk dat de belastingdienst door zet en dat een ieder binnenkort bloedt in deze digitale omschakeling.

Let wel, Administratiekantoor Diemen heeft via haar Belasting  Consulenten nummer de bevoegdheid en het voorrecht om haar klanten hierin te assisteren.

Contact

Administratiekantoor Diemen
Tobias Asserlaan 424

Postadres:
Postbus 202
1110 AE DIEMEN

Informatie

Fiscaal nummer: 8090.60.528
Algemene voorwaarden gedeponeerd
bij de Kamer van Koophandel te
Amsterdam onder nummer: 34117965.

Algemeen

BTW nr.: NL809060528.B.01
IBAN: NL06 INGB 0006 5567 24
Tnv.: Administratiekantoor Diemen